Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Laptop.

Maila era inskannade filer till oss så återkommer vi snarast möjligt med en prisvärd offert. Vi hjälper er med översättningar från svenska till yoruba.

Översättning från svenska till yoruba

Med över femton olika varianter av yoruba kan det vara bra att veta skillnaderna dem emellan innan en översättning från svenska.

Snabböversättare har den kunskapen! Hos oss får ni högsta kvalitet till lågt pris och med snabb leverans. Vi hjälper er gärna!

Specialiserade översättare

De översättare vi anlitar för era uppdrag har alltid målspråket som modersmål. Utöver det har de även en inriktad utbildning i relevans till det er text handlar om.

Medicinska och tekniska texter hanteras alltså alltid av någon med erfarenhet inom ert specifika ämnesområde. Era svenska texter bearbetas med största hänsyn till målgrupp, geografiskt område och andra eventuella faktorer som kan ha inverkan på översättningen.

Detta för att textmaterialet ska återspeglas så autentiskt som möjligt. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och vilka rutiner vi har. Ring oss på 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare.

Offertförfrågan

Snabböversättare åtar sig alla typer av uppdrag. Små eller stora textmängder, privatperson eller myndighet spelar ingen roll – vi översätter allt åt alla!

Maila det material ni vill ha översatt genom att skanna in och bifoga filerna. Har ni en liten text kan ni använda formuläret.

Vi analyserar underlaget och återkommer med ett prisvärt offerterbjudande. Väljer ni att godta offerten, sätter vi igång med översättningen på en gång.

2016-05-24T07:00:06.1055115Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.