Budapest, Ungerns huvudstad.

Budapest. Vi utför professionella och prisvärda översättningar från svenska till ungerska.

Översättningar från svenska till ungerska

Snabböversättare samarbetar med tusentals översättare med målspråket som modersmål. Med sig har de också avancerade utbildningar inom just ert specifika ämnesområde.

En medicinsk text översätts exempelvis alltid av en översättare med erfarenhet inom det aktuella medicinska område som uppdraget gäller.

Vi har utfört fler än 484 000 uppdrag åt våra kunder fram till 2019-09-12. Många av dessa översättningar har varit i språkkombinationen svenska–ungerska.

Svenska affärsmöjligheter i Ungern

Ungern är ett land rikt på naturtillgångar. Här finns stora möjligheter att exempelvis framställa biobränsle och vind- och solenergi.

Ungerska regeringen har satt som mål att 15 procent av landets energiproduktion ska komma från förnyelsebara källor inom en femårsperiod. Detta, tillsammans med skattelättnader och en god infrastruktur, gör att svenska energi- och miljöteknikföretag som nu väljer att investera i landet.

Med detta ökar också behovet av översättningar inom området för energi- och miljöteknik. Vi har den kompetensen som krävs för en översättning med korrekt terminologi. Vi anlitar en översättare med relevant bakgrund och ungerska som modersmål.

Offertförfrågan

Vi behovsanpassar er affärsöversättning efter era önskemål, målgrupp och källtext. Det är viktigt att era texter översätts så att den efterliknar originaltextens språkkänsla så mycket som möjligt.

Bifoga och skicka era inskannade texter via e-post så återkommer vi med ett erbjudande till ett konkurrenskraftigt pris. Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 . Vi svarar på de frågor ni har och berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda.

2016-07-07T13:48:00.4578456Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.