Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kinesiskt mynt.

Vi hjälper er med översättningar från svenska till traditionell kinesiska. Hög kvalitet, billiga priser och snabba leveranser.

Vi översätter från svenska till traditionell kinesiska

Översättarbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av översättningar från svenska till traditionell kinesiska. Vi har kinesiska översättare bosatta i olika kinesisktalande regioner.

Alla textöversättare har kinesiska som modersmål. Det gäller både traditionell och förenklad kinesiska. De arbetar ofta kvällar och helger vilket medför att vi kan leverera er produkt snabbt och alltid inom deadline.

Kinesiska modersmålsöversättare

Modersmålsöversättare med relevant utbildning är en av orsakerna till vår starka position i översättningsbranschen. Det finns många fler faktorer som gör oss till ett marknadsstarkt företag. En väl fungerande kommunikation, kundfokus och automatisering är några exempel.

Era svenska texter översätts till traditionell kinesiska enligt era önskemål. Ni får en textöversättning av absolut bästa kvalitet.

Kinesiska kvalitetsöversättningar

När vi bearbetar er svenska text riktat till ett specifikt område och där traditionell kinesiska är målspråket, använder vi oss av lokalisering.

Lokaliseringsprocessen innebär att vi tar hänsyn till:

Att vi väger in dessa punkter i er produkt gör oss unika som översättningsbyrå. Med kostnadseffektivisering sparar vi både tid och pengar. Det återspeglas i våra låga priser och korta leveranstider.

Offerterbjudande

Hör av er på telefonnummer 08-58 09 78 77 eller maila oss om ni vill fråga om något. Vi finns tillgängliga under kontorstid alla vardagar. Här nedanför talar vi om hur ni ska gå till väga för att begära en offert.

2016-07-04T13:29:13.8179174Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.