Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Prag, Tjeckiens huvudstad.

Prag. Vi erbjuder kvalitetsöversättningar från svenska till tjeckiska. Skicka era texter via e-post så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande!

Översättningar från svenska till tjeckiska

Snabböversättare har mångårig erfarenhet av tjeckiska översättningar inom de flesta affärsområden på marknaden. Vi samarbetar med välutbildade modersmålsöversättare.

Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Vi anpassar er översättning efter behov och önskemål.

Tjeckiska dialekter

Tjeckiska är ett västslaviskt språk som talas i hela Tjeckien, det vill säga i Böhmen, Mähren och den tjeckiska delen av Schlesien. Språket är mycket nära besläktat med slovakiska.

Tjeckiska har flera utmärkande dialekter, framför allt i Mähren och Schlesien. Dessa särskiljs dock normalt inte i skrift. Men likväl kan det i en översättning vara avgörande att känna till de olika dialektala skillnaderna.

De översättare vi samarbetar med har alltid målspråket som modersmål. Men de har även erfarenhet inom ert för översättningen aktuella område.

Skräddarsydd offert

Behoven ser naturligtvis olika ut beroende på textinnehåll. Vi skräddarsyr er översättning efter era önskemål. Tillsammans med er diskuterar vi fram den projektlösning som passar er bäst.

Våra kunder finns inom alla områden: från turism till bilindustri. Men vi åtar oss givetvis uppdrag från privatpersoner också.

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift, behöver vi se era texter. Bifoga och skicka era inskannade dokument via e-post. Vi analyserar texterna och återkopplar med en konkurrenskraftig prisoffert. Att översätta från svenska till tjeckiska kostar hos oss normalt bara SEK 1,88 per ord.

Ring oss idag!

Våra projektledare svarar gärna på eventuella frågor ni har och berättar mer om hur vi kan hjälpa er. Ring oss på 08-58 09 78 77.

2016-07-05T12:23:48.3926045Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.