Tempelfigurer i Tamil Nadu.

Tempelfigurer i Tamil Nadu, den region där tamil talas i Indien.

Översättningar från svenska till tamil

Snabböversättare har mångårig erfarenhet av översättningar till och från den asiatiska marknaden.

Tamil är ett av de språk vi erbjuder översättningstjänster till och från. Våra project managers berättar gärna mer om hur vi arbetar. Ring oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.

Dialekter inom språket

Tamildialekter varierar efter område och grupp. De särskiljer sig från varandra genom ljudförändringar. Förändringar som utvecklats ur det äldre tamil.

På Sri Lanka används många ord som till exempel inte nyttjas i Indien. Många av orden används även på olika sätt.

Därför är det av stor betydelse att ha en kunskap och insikt i vilka skillnader som finns. Översättningsbyrån Snabböversättare har precis det. Men vi har också kompetens inom olika områden. Våra översättare vet vilka terminologiska uttryck som gäller för de olika ämnesområdena.

Hög kvalitet till låg kostnad

Anlita oss om ni vill ha en översättning som håller absolut högsta kvalitet. Vi har en stark position på den asiatiska marknaden och hjälper er gärna i er kommunikation till och från tamil.

Skicka det material ni vill ha offert på via e-post. Vi återkopplar till er så fort som möjligt med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Vi garanterar hög kvalitet till låga priser och med snabba leveranser.

Kontakt

Varmt välkomna att höra av er på 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har. Vi skräddarsyr er översättning efter de önskemål och behov ni har så tveka inte att ringa redan idag.

2016-07-14T11:31:51.1256457Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.