Vindkraftverk på Filippinerna.

Behöver ni hjälp i er affärskommunikation? Vi erbjuder översättningar från svenska till tagalog och filipino.

Översättningar från svenska till tagalog

På Filippinerna talas mer än 170 språk. Nästan alla tillhör den västliga malajo-polynesiska språkgruppen av austronesiska språk. Det största undantaget är chavacano som är ett spanskbaserat kreolspråk.

Filipino (sociolekt av tagalog) och engelska är officiella språk. Engelska används främst inom administration, näringsliv och högre utbildning.

Affärsmöjligheterna är stora och ekonomin har en stark tillväxt. Läs mer på Att göra affärer i Filippinerna om hur vi kan hjälpa er med affärsöversättningar mellan svenska och tagalog.

Regionala språk

Det finns 12 regionala språk, med mer än en miljon talare vardera. Dessa är: tagalog, cebuano, ilokano, hiligaynon, waray-waray, bikol, kapampangan, pangasinan, kinaray-a, maranao, maguindanao och tausug.

Övriga stora utländska språk som talas på Filippinerna är: spanska, hokkien, kantonesiska, indonesiska, sindhi, punjabi, koreanska och arabiska. Ett arv från kolonialtiden är en rik litteratur på spanska.

Snabböversättare hjälper er med översättningar mellan svenska och tagalog men vi kan även hjälpa till med översättningar mellan svenska och övriga språk.

Offerterbjudande

Skanna in era textfiler, bifoga och skicka sedan dessa via e-post till oss. Vi granskar materialet och återkommer snarast möjligt med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Har ni några frågor kan ni ringa till våra projektledare. Hör av er på telefonnummer 08-44 68 58 87 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

2016-07-13T14:10:21.5776017Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.