Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Fiskare i Nepal.

Vi har modersmålsöversättare till bland annat nepali.

Översättningar från svenska till nepali

Frilansande översättare världen över, alltid med målspråket som modersmål, garanterar er som kund en kvalitetsöversättning få andra byråer kan erbjuda.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster mellan såväl vanliga som mer ovanliga språk och tillhandahåller exempelvis nepali. Vi har kunskapen om dialekter, språkkulturella skillnader och juridiska omständigheter som kan påverka er översättning oavsett geografiskt område.

Nepalesisk översättare

Vi har tillgång till ett stort nätverk av översättare i olika länder där nepali talas. Vi väljer översättare efter bakgrund, utbildning och tidigare erfarenhet. Allt för att er översättning ska få den höga kvalitet vi utlovar.

Vi hjälper er gärna med översättningar från svenska till nepali. Våra kunder är allt från enskilda personer till företag och myndigheter. Uppdragen vi får är både enkla texter och mer komplexa.

Korrespondens, avtal och juridiska dokument är några exempel på vad vi kan hjälpa till med.
Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig/er.

Erbjudande till förmånligt pris

Maila era textfiler så återkommer vi med ett offerterbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha. Vi är kända för hög kvalitet, låga priser och snabba leveranser. Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-07-08T13:39:03.9737598Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.