Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kinesisk trädgård vid vatten.

Suzhou. Kvalitetsöversättningar från svenska till mandarin.

Översättningar från svenska till mandarin

Snabböversättare är den översättningsbyrå i Sverige som är marknadsledande när det gäller översättningar ämnade för Kina. Vi har modersmålsöversättare som bor i olika delar av landet och i övriga regioner där mandarin är minoritetsspråk.

Vi kan vara till stor hjälp i er affärskommunikation mot Kina. Hör av er till oss så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda.

Lokalisering i Asien

Översättningsbyrån Snabböversättare expanderar stadigt och har stor framgång i branschen och på den asiatiska marknaden. Asien är stort men trots det kan vi erbjuda översättningstjänster till de flesta länder i det geografiska området.

Vi har ofta förfrågningar från olika länder som vill översätta till kinesiska. Våra översättare har regional och dialektal kunskap om olika typer av kinesiska till exempel mandarin.

Språkbruk, facktermer, juridiska omständigheter är några faktorer som är avgörande i en lokaliseringsprocess. Er översättare väger in alla dessa faktorer i er översättning.

Snabba översättningar från svenska till mandarin

Vi har den allra senast programtekniken men även speciellt framtagen teknik för vårt företag. Detta gör att vi kan effektivisera processen från början till slut. Det i sin tur medför att ni som kund får:

Översättningsbyrån Snabböversättare har ett massivt kundregister och många av kunderna anlitar oss för återkommande projekt. Vi är den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden just nu.

Kostnadsfri offertbegäran – konkurrenskraftigt erbjudande

Vårt goda rykte och återkommande kunder talar till vår fördel. Men vi vill visa er att vi är vad vi säger. Begär en offert för er översättning helt utan kostnad. Ni använder er av offertformuläret eller bifogar era texter via e-post. Använd er av e-postalternativet om det gäller mycket text.

Ange gärna eventuella önskemål och/eller information som kan vara bra för oss att veta.

När vi tagit emot underlaget för översättningen, går vi igenom texterna och kontrollerar vilken översättare som har rätt expertis för er text.

När utvärderingen är klar, återkommer vi (oftast samma dag), med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Ni betalar alltså ingenting för processen förrän ni tackat ja till erbjudandet.

Ring och fråga

Varmt välkomna att ringa till oss om ni har frågor. Våra projektledare kan nås på telefonnummer 08-58 09 78 77. Vi hjälper er vidare och tillsammans diskuterar vi fram den lösning som passar dig som privatperson eller er som företag bäst.

Vi översätter åt alla!

2016-07-04T13:26:29.8115184Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.