Tåg i Almaty, Kazakstan.

Almaty, Kazakstan. Vi utför affärsöversättningar från svenska till kazakiska. Vi har översättare inom de flesta områden.

Översättningar från svenska till kazakiska

Kazakstan är i till största del beläget i Centralasien, men den nordvästligaste delen, väster om Uralfloden, räknas till Europa.

Landet har en nästan 7 mil lång gräns mot Ryssland i norr. Övriga angränsande länder är: Uzbekistan, Kirgizistan, Turkmenistan och i öst Kina.

Snabböversättare har kunskapen om de angränsande språkvarianterna och erbjuder lokalanpassade översättningar till och från kazakiska.

Ryska och kazakiska översättare

Kazakstan har två officiella språk: ryska och kazakiska, där ryskan är det största av de två. Vi har tillgång till ett stort antal översättare i olika regioner och Snabböversättare kan erbjuda översättningar till och från båda språken.

Den översättare som bearbetar er svenska text i språkkombinationen svenska till kazakiska har:

  • målspråket som modersmål
  • relevant utbildning i förhållande till textinnehållet
  • tidigare erfarenhet från ert ämnesområde
  • språkkulturell insikt (vilket minimerar risken för missförstånd)
  • tystnadsplikt

Vi utför våra tjänster åt både enskilda personer och större organisationer och myndigheter. Mindre texter eller mer komplicerade dokument spelar ingen roll. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och väljer alltid översättare utifrån kompetens och kompatibilitet.

Vad kostar en översättning från svenska till kazakiska?

Vi anser att god kvalitet inte ska behöva kosta massor! Vi kan hålla generellt låga grundpriser tack vare kostnadseffektivisering. Effektiva översättningsminnen och den senaste programvarutekniken gör att vi kan reducera den administrativa tiden och därmed också kostnaden för denna.

Tack vare översättare i alla tidszoner kan vi även hålla kortare leveranstider än många konkurrenter kan. Maila de inskannade materialet ni vill ha en prisoffert för. Vi återkommer så fort vi gjort en utvärdering av antal ord och pratat med översättaren. Ni får ett prisvärt erbjudande som ni får ta ställning till.

Godtar ni offerten, sätter vi igång med översättningen direkt. Ni kan ringa till våra projektledare på telefonnummer 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Hör av er så hjälper vi er vidare!

2016-07-08T08:13:20.3708925Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.