Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Guangzhou, Pärlflodsdeltat.

Vi erbjuder prisvärda översättningar från svenska till kantonesiska.

Översättningar från svenska till kantonesiska

Guangdong , huvudstaden i provinsen med samma namn där kantonesiskan har ett starkt fäste, är en språkligt och kulturellt splittrad region och en rad olika kinesiska dialekter talas i provinsen.

Den kantonesiska språket och kulturen dominerar i Pärlflodsdeltat i centrala Guangdong och är det mest prestigefyllda språket i regionen. Detta har i sin tur bidragit till att påverka resten av Kina genom kantopopen och hongkongfilmen.

Kantonesiska – dialekt eller språk?

Kantonesiskan skiljer sig från det nordkinesiska standardspråket lika mycket som svenska från tyska men omtalas trots detta ofta som en kinesisk dialekt eller dialektgrupp.

Det kantonesiska köket är känt över hela världen tack vare en stor utvandring.

Snabböversättare har lång erfarenhet av översättningar till och från den asiatiska marknaden. Vi har tillgång till översättare i Hong Kong och Guangdong och inom olika ämnesområden.

Vi hjälper er översätta kokböcker, tekniska manualer, medicinska och juridiska dokument. Den översättare vi anlitar för er översättning till kantonesiska, har målspråket som modersmål och en adekvat utbildning inom ert ämnesområde. Ni får högsta tänkbara kvalitet till rimliga priser!

Offerterbjudande

Genom att fylla i formuläret eller genom att bifoga och skicka era texter via e-post kan ni begära en offert för er översättning.

Ange gärna eventuella önskemål och behov för er översättning så att vi kan ge en så korrekt prisuppgift som möjligt. Någon av våra projektledare går igenom textdokumenten och återkommer till er snarast möjligt (oftast samma dag) med en prisoffert.

Med den modernaste tekniken och de senaste programvarorna kan korta ner den administrativa tiden. Det innebär att vi kan pressa priserna och hålla en rimlig prisnivå utan att tumma på den höga kvaliteten. Med översättare i alla tidszoner som jobbar kvällar och helger kan vi även garantera snabba leveranser.

Privatperson, företag, organisation eller myndighet spelar ingen roll – vi översätter åt alla!

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor! Vi behovsanpassar er översättning utifrån era önskemål, målgrupp och typ av dokument.

2016-07-04T13:11:28.9474410Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.