Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till kanadensisk engelska

Motorbåt

Svenska företag har ett gott rykte i Kanada. Vi utför översättningar av affärsavtal från svenska till kanadensisk engelska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Det finns stor potential för ökad handel mellan Sverige och Kanada. Likheterna är många mellan våra länder och svenska företag har ett allmänt gott rykte i Kanada.

Med det nya frihandelsavtalet mellan EU och Kanada (CETA) skapas ytterligare förutsättningar för stärkta handelsrelationer mellan våra länder.

En lyckad affärskommunikation

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar kanadensiska översättare med kanadensisk engelska som modersmål för översättningar i den här språkkombinationen.

Men vi väljer också översättare med en relevant bakgrund i förhållande till textens innehåll och ämnesområde. Ofta är översättaren utbildad och har lång erfarenhet inom det aktuella området.

Engelska översättare i Kanada

Den översättare som ska bearbeta era texter till engelska har alltså språket som sitt förstaspråk, men vi anpassar även er text utifrån branschterminologi, kulturella skillnader, uttryck och måttenheter.

När man tar hänsyn till dessa faktorer i en översättning kallas det lokalisering. Det är en självklar del i vårt sätt att arbeta vilket garanterar kvalitetssäkrade texter.

Kostnadseffektiva arbetsrutiner ger prisvärda översättningar

Med moderna programvaror, översättningsminnen och översättare som jobbar såväl kvällar som helger kan vi hålla en prisnivå som är rimlig. Bra kvalitet ska inte behöva kosta mer anser vi! Begär en offert och ta reda på kostnaden för er översättning.

Fyll i offertformuläret eller skicka era textfiler via e-post och ange önskad leveranstid så återkommer vi med ett skräddarsytt och konkurrenskraftigt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakta oss

Ring gärna 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och svarar på de eventuella frågor ni har. Vi har helhetslösningar för alla typer av uppdrag så hör av er för en personligt anpassad översättning redan idag!

2019-11-20T15:41:53.5424933Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.