Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från svenska till indonesiska

Världskarta.

Hög kvalitet behöver nödvändigtvis inte vara dyrt! Vi pressar priserna och erbjuder prisvärda översättningar av högsta kvalitet.

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar mellan svenska och indonesiska och samarbetar med många olika länder i Sydostasien.

Vi har specialiserade modersmålsöversättare i Indonesien. Ni får lokalanpassade översättningar där hänsyn tas till de små detaljerna som kan vara avgörande i en översättning.

Översättare i Indonesien…

…garanterar högsta tänkbara standard på era textöversättningar. Vi är noga med att den översättare som får ert uppdrag uppfyller de krav vi har.

Målspråket som modersmål, utbildning och tidigare erfarenhet måste vara kompatibla med ert textinnehåll. Texten ska bearbetas på ett sådan sätt att den återspeglar språkkänslan på ett sådan autentiskt sätt som möjligt.

Med över 300 olika etniska grupper finns givetvis språkliga differenser. Vi översätter med stor hänsyn till detta och har spetskompetensen många andra översättningsbyråer saknar.

Offerterbjudande

Få ett förmånligt offerterbjudande och ta reda på vad er text skulle kosta att översätta! Fyll i formuläret eller om det är mycket text, maila textfilerna till oss. Vi granskar underlaget och skickar tillbaka ett erbjudande snarast möjligt.

Ni tar ställning till om ni vill godta offerten och om/när ni gjort det sätter vi igång med arbetet så snart som möjligt. Frågor eller funderingar? Ring oss på 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare.

2016-07-07T13:58:13.7021639Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.