Hebreisk text i bok.

Professionella översättningar mellan svenska och hebreiska.

Översättning från svenska till hebreiska

Hebreiska är ett semitiskt språk som används av ungefär 9 miljoner människor, främst av judar runt om i världen och i Israel, där hebreiska är officiellt språk.

Snabböversättare har mångårig erfarenhet av översättningar från svenska till hebreiska.

Juridisk översättning till hebreiska

Vi får återkommande uppdrag av organisationen ICHEIC, . Översättningarna är oftast juridiska textdokument inom det ekonomiska området. Vi har tystnadsplikt och vi skriver alltid sekretessavtal i sådana här fall.

Vi har även utfört andra textöversättningar där sekretessen varit mycket hög. Era juridiska texter översätts av en noga utvald översättare med språket som modersmål och juridisk kompetens. Ni kan känna er trygga i att er text bearbetas av någon som har den kunskapen som krävs för att översätta med rätt juridiska terminologi.

Självklart översätter vi mer än juridiska dokument. Ring så får ni prata med en av våra projektledare. Vi tar fram den lösning som passar er typ av text bäst.

Prisoffert för en hebreisk översättning

För att vi ska kunna tala om kostnaden för er översättning behöver vi se det material ni vill ha översatt. Maila era textfiler så gör vi en analys och återkommer med en prisoffert. Tänk på att ange all information som kan vara av betydelse för oss så att vi kan ge ett korrekt pris. Välkomna att ta kontakt redan idag.

2018-04-24T14:38:14.1063805Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.