Grekiska flaggan

Vi översätter era texter mellan svenska och grekiska. Bifoga era textfiler i ett mail så återkommer vi med ett erbjudande så fort som möjligt.

Översättning från svenska till grekiska

Nygrekiska , den grekiska som talas idag, används huvudsakligen i Grekland och Cypern.

Men det finns även sedan lång tid tillbaka grekisktalande befolkning i Georgien, Ukraina, Ryssland, Egypten, Turkiet, Albanien och södra Italien.

Snabböversättare erbjuder lokalanpassade översättningar från svenska till grekiska.

Översättare i Grekland

Kompetensen finns inom varierande ämnesområden. Vi kan leverera översättningar inom bland annat: medicin, transport och logistik, mjuk- och hårdvaruindustrin bara för att nämna några områden.

Våra översättare har, i den här språkkombinationen, alltid grekiska som modersmål och mycket goda kunskaper i svenska.

Offertförfrågan

För att vi ska kunna ge er ett pris på er översättning behöver vi se materialet som ni vill ha översatt. Skicka era svenska texter till oss och nämn gärna om ni har specifika önskemål.

Någon av våra projektledare återkommer sedan med en prisoffert. Väljer ni att acceptera offerterbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss på 08-44 68 58 87 om ni vill ha mer information eller fråga om någonting.

Vi expanderar i länder världen över och är en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Välkomna!

2016-07-06T11:16:56.4587689Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.