Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vindkraftverk i Larino, Galicien.

Vi hjälper er med alla typer av översättningar mellan svenska och galiciska. Hör av er så hjälper vi er vidare.

Översättning från svenska till galiciska

Galicien har en lång och intressant historia och är idag en autonom region, ett område med inre självstyre. Här finns egna domstolar, parlament och riksdag.

Den galiciska kulturen bevaras och det egna språket gallego (galiciska) är ett officiellt språk tillsammans med spanska.

Modersmål gallego

Snabböversättare anlitar endast översättare som måste uppfylla vissa kriterier. Målspråket ska alltid vara den anlitades modersmål. Vi tittar också på tidigare erfarenheter, utbildning och bakgrund.

Era svenska texter översätts alltid av någon med kompetens inom ert specifika område. Vi har tack vare automatiserade och digitaliserade rutiner kunnat reducerat produktionstiden. Det i sin tur gör att vi kan pressa priserna utan att tumma på den höga kvaliteten.

Prisoffert

Snabböversättare har lång erfarenhet inom översättningsbranschen. Vi har modermålsöversättare för alla spanska språkvarianter och vet skillnaden mellan de olika dialekterna.

Låt oss hjälpa er med det vi är bäst på – språk. Vi anpassar er översättning utifrån era behov och önskemål. Maila era texter så återkommer vi med en prisoffert så fort som möjligt.

Vi garanterar ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha. Hos oss får ni hög kvalitet, förmånligt pris och snabb leverans. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-07-06T10:49:07.3688766Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.