Guldprytt tempel i Burma.

Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett offerterbjudande för er översättning från svenska till burmesiska.

Översättningar från svenska till burmesiska

Över 20 miljoner har idag burmesiska som modersmål och språket talas i Asien, Nordamerika och Europa. Med ett sådant stort och utspritt språk, är också behovet av översättningar till och från burmesiska stort.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar översättare med burmesiska som modersmål och en relevant bakgrund utifrån uppdragets karaktär.

Burmesiska, myanmar, dialekter och varieteter

Huvuddialekten är den som talas i Rangoon. Olika dialekter finns i Övre Myanmar och Nedre Myanmar. Merguesiska, Yaw, Danu och Palaw är exempel på dessa.

Burmesiska kan delas upp i två kategorier: formell burmesiska och gatuburmesiska. Den formella används i litteratur och officiella sammanhang. Gatuburmesiskan används bland vänner och familj.

Beroende på ålder, yrke, status eller om man är munk tilltalas/tilltalar man varandra olika. Översättningsbyrån Snabböversättare har insikten i allt detta och den kompetens som krävs för korrekta översättningar från svenska till burmesiska.

Begär en offert

För att vi ska kunna beräkna kostnaden för er översättning, måste vi granska det material ni vill ha översatt. Bifoga och skicka era texter i ett mejl så analyserar vi underlaget och återkopplar till er snarast möjligt.

Det går även bra att fylla i formuläret om ni har en mindre text. Hos oss får ni kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser.

Kontakt

Ni är hjärtligt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 för mer information. Vi skräddarsyr er offert efter önskemål och behov.

2016-07-04T12:51:04.3829968Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.