Armeniens huvudstad nattetid.

Jerevan, Armenien. Vi utför översättningar från svenska till armeniska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Översättning från svenska till armeniska

Armeniskan har två huvudsakliga språkvarianter: östlig och västlig armeniska. Den västliga har sitt ursprung i nuvarande östra Turkiet.

De armenier som har sitt ursprung i landet, andra före detta sovjetrepubliker eller Iran talar vanligtvis den östliga dialekten.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar från svenska till armeniska.

USA, Kanada och Ryssland

I USA och Kanada är består den armeniska folkgruppen av både väst- och östtalande. Västarmeniskan talas även av spridda grupper i Ryssland, även om den övervägande varianten där är den östliga.

Översättare med armeniska som modersmål

Snabböversättare är en översättningsbyrå med bred erfarenhet och kunskap. Vi har kapaciteten att översätta till och från de flesta språk och ämneskompetens inom så gott som alla branscher.

Vi har tillgång till armeniska översättare i Armenien men även Grekland, Syrien, USA, Kanada och många andra regioner. Det innebär att vi kan översätta era texter effektivt och snabbt eftersom översättarna är bosatta i olika tidszoner.

Prisoffert

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift på er översättning behöver våra projektledare analysera materialet. Mejla det till oss så återkopplar vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Känner ni att ni vill fråga om något eller ha mer information innan ni skickar era filer är ni välkomna att ringa. Vi hjälper vi er vidare och skräddarsyr ert projekt utifrån de behov och önskemål som ni har.

2016-07-04T11:57:19.2342994Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.