Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tangentbord.

Vi översätter era texter från svenska till amhariska.

Översättningar från svenska till amhariska

Amhariska är, efter arabiska, det näst största semitiska språket i världen. Sverige är ett av de länder där språket talas av immigranter.

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta uppdrag från myndigheter och företag som vill ha hjälp med översättningar mellan svenska och amhariska.

Stor efterfrågan

Eftersom många nysvenskar talar amhariska ökar också behovet av översättningar. Våra översättare har språket som modersmål men också ämneskompetens inom det område texten handlar om.

Erbjudande

Skicka era textfiler via e-post till oss så analyserar vi materialet och återkommer snarast möjligt med ett offerterbjudande. Väljer ni att tacka ja till offerten sätter vi igång med översättningen på en gång.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Varmt välkomna med er förfrågan!

Kontakta oss

Tveka inte att höra av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er! Ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med en av våra projektledare som svarar på de frågor ni har. På fliken kontakt hittar ni alla våra kontaktuppgifter.

2016-07-04T11:24:51.5059770Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.