Vy över Himalaya

Hos oss får ni professionella översättningar från svenska till tibetanska.

Översättning från svenska till tibetanska

Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa just nu.

Vi expanderar snabbt och har etablerat oss på världsmarknaden. Med ett gott rykte på marknaden kännetecknas vi av hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Käll- och målspråk

Era svenska texter hanteras av tibetanska översättare med mycket goda kunskaper i käll- och målspråk. I det här fallet har översättaren alltid tibetanska som modersmål.

I det fall kunskapsbehovet inte kan täckas i källspråk kan man översätta i ett mellansteg till ett internationellt språk som engelska.

På kontaktsidan hittar ni alla kontaktuppgifter till Snabböversättares kontor. Ring så förklarar vi närmare hur vi arbetar och vilka rutiner vi har.

Förmånlig prisoffert

Jämför gärna Snabböversättare med andra byråer i översättningsbranschen. Våra priser ligger under genomsnittet när det gäller grundpriset för olika översättningar. Begär en offert på er textöversättning från svenska till tibetanska redan idag!

Börja med att skicka in det material ni vill ha översatt. Ensidiga dokument kan bifogas via formuläret. Större textfiler måste ni bifoga i ett mail.

Vi återkommer till er med ett förmånligt erbjudande så snart vi gått igenom texten/texterna och pratat med översättaren.

Ange gärna önskad leveranstid och eventuell information som kan vara av värde för oss. Ju mer vi vet desto snabbare kan vi ge ett korrekt pris. Varmt välkomna med er offertförfrågan! Vi ser fram emot att höra från er.

2016-06-10T08:36:23.3544775Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.