Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från svenska till peruansk spanska

Machu Picchu.

Vi översätter era svenska texter till peruansk spanska!

Sverige importerar kopparmalm och kaffe från Peru. Exportvaror till Peru är maskinutrustning för gruvindustrin och produkter inom telekom.

Översättningsfirman Snabböversättare har det som krävs för att kunna hjälpa er med översättningar mellan svenska och peruansk spanska.

Import och export

Vi anlitar endast peruanska modersmålsöversättare. De är bosatta i landet och har erfarenhet eller utbildning inom det område er översättning gäller.

Låt oss säga att ni vill översätta en svensk maskinteknisk manual till peruansk spanska. Då har vi rätt översättare. Med rätt utbildning och/eller erfarenhet från branschen besitter översättaren också kunskapen om korrekt terminologi för uppdraget.

Peruanska översättningar

Översättarbyrån Snabböversättare är kända för sin höga kvalitet, sina konkurrenskraftiga priser och sina snabba leveranser. Orsakerna till varför vi lyckats så bra på marknaden är många och några av de är:

Hos oss får ni en korrekt, felfri och högkvalitativ peruansk-spansk översättning. Vi hanterar såväl personliga meddelanden och cv:n som komplexa industritekniska textdokument.

Beställ en offert redan idag!

Ta reda på vad kostnaden blir för er översättning från svenska till peruansk spanska! Gör det genom att fylla i uppgifterna i formuläret.

Vid flera sidor textunderlag, bifogar ni filerna i ett mail och skickar till oss. Någon av våra project managers gör en analys av underlaget och hör av sig så fort som möjligt med en specifikation.

Kontakt

Har ni frågor kring projektet är ni hjärtligt välkomna att ringa vårt projektledarteam på 08-58 09 78 77 så hjälper de er vidare. Vi ser fram emot ert samtal.

2016-07-13T12:21:30.3826080Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.