Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Äldre handskrifter.

Vi översätter era texter från svenska till makedonska. Begär en offert idag och få ett förmånligt erbjudande!

Vi översätter från svenska till makedonska

Makedonien är ett land där fler och fler företag etablerar sig. Affärsområden som IT- och telekom är på stark frammarsch och många större kedjor väljer att expandera här.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från svenska till makedonska. Vi kan hjälpa er i er kundkontakt i Makedonien.

Översättare i området Balkan

Språket makedonska används över hela Balkan. Med ett språk som är utspritt över flera regioner varierar också dialekterna.

Att ha kunskapen om skillnaderna dessa emellan kan vara avgörande i en översättning. Snabböversättare har översättare med makedonska som modersmål och kunskap om de särdrag som skiljer dialekterna åt.

Hög kvalitet till ett lågt pris

Med spetskompetenta modersmålsöversättare världen över är det lätt för oss att pressa priserna. Med översättare i alla tidszoner kan vi arbeta effektivt och snabbt.

Begär en offert för er översättning så får ni se hur konkurrenskraftiga våra priser är. Maila textfilerna så granskar någon av våra projektledare dessa och skicka de till oss kan vi sedan göra en utvärdering och återkomma med ett offerterbjudande till er.

Våra priser är redan generellt lägre än våra konkurrenternas men vi förhandlar alltid med översättaren och försöker pressa priserna ytterligare.

Vill ni veta mer om hur allt fungerar kring en översättning? Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har. Välkomna att höra av er redan idag!

2016-07-08T13:27:26.3790906Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.