Äldre byggnad i Vilnius.

Snabböversättare utför översättningar från svenska till litauiska. Välkomna med er offertförfrågan.

Vi översätter från svenska till litauiska

Litauiska tillhör den östbaltiska grenen av det baltiska språken. Språket är syntetiskt, vilket kännetecknas av att enskilda ord ändrar form beroende på grammatisk funktion.

Dialektala skillnader finns och i en översättning måste man väga in dessa faktorer för att få ett riktigt språkbruk och en autentisk språkkänsla.

Affärsöversättningar från svenska till litauiska

Snabböversättare har den kompetensen som behövs för att bearbeta texten och efterlikna originaldokumentet så mycket som möjligt.

Turistinformation som översätts från litauiska till svenska måste återspegla rätt känsla om det till exempel handlar om en historisk byggnad.

Det finns flera intressanta affärsområden för svenska aktörer. Några av de är:

  • Textilindustri
  • Metallindustri
  • Trä- och tillverkningsindustri
  • Miljöteknik

Erbjudande

Våra priser är generellt lägre än de flesta andra översättningsbyråernas på marknaden idag. Vi kan lova förmånliga priser, snabba leveranser och hög kvalitet. Vi anser att alla ska ha råg att anlita oss oavsett om du är en privatperson eller ett stort företag.

Vi har prisklasser som passar alla. Vi kan hantera alla typer av dokument. Vi har tystnadsplikt och konfidentialitet är grunden till en bra kundrelation.

Maila era dokumentfiler så återkommer vi med ett erbjudande vi tror att ni kommer godta. Ange gärna i mailet om ni har speciella önskemål eller värdefull information som kan vara bra för oss att ta del av innan vi skickar offerten.

Kontakt

Våra projektledare förklarar gärna hur förloppet ser ut och vilka rutiner vi har. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

2016-07-08T13:18:22.0234050Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.