Mötesrum.

Snabböversättare utför översättningar från svenska till lettiska. Välkomna med er offertförfrågan.

Vi översätter från svenska till lettiska

Lettland är ett land med stora affärsmöjligheter. Med en växande turism finns även ett ökat behov av översättningar mellan svenska och lettiska.

Snabböversättare har lång erfarenhet av översättningar mellan olika språk och lettiska. Vi hanterar texter inom varierande fackområden från företag och myndigheter.

Översättare i Lettland

Snabböversättare kan pressa priserna och leverera snabbt med bibehållen kvalitet tack vare olika faktorer. Några av dessa är:

  • Lettiska översättare boende i Lettland
  • God kommunikation mellan inblandade aktörer i projektet
  • Modern teknologi – speciellt framtagen programvara för oss
  • Lokalanpassad översättning

En lokalt anpassad översättning kan vara absolut avgörande om det förekommer stora skillnader dialektalt och grammatiskt. Vi har kompetensen ni söker för en autentisk översättning från svenska till lettiska.

Erbjudande

Naturligtvis vill ni veta vad kostnaden för översättningen blir. Skicka texterna genom att maila filerna eller använda er av formuläret.

Vi gör en utvärdering och återkommer med ett erbjudande som ni sedan tar ställning till. Väljer ni att acceptera offerten informerar vi översättaren som sätter igång med bearbetningen direkt.

Har ni frågor eller vill veta mer om vilka vi är och våra rutiner kan ni ringa oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer. Anlita oss och ni får en textöversättning av högsta kvalitet.

2016-07-08T13:17:21.4753508Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.