Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tokyo, nattetid.

Vi erbjuder kvalitativa översättningar från svenska till japanska.

Översättningar från svenska till japanska

Japan heter Nihon eller Nippon på japanska. Nihonkoku eller Nipponkoku är det officiella namnet och betyder: Japanska riket.

Nippon det vanligaste uttalet fram till andra världskrigets slut, då Nihon började användas allt mer i offentliga sammanhang.

Detta bottnade i att Nippon påminde om kriget och den statliga propagandans tal om "Dainippon" (Storjapan). Nippon används dock fortfarande i många officiella sammanhang.

Lokaliserade japanska översättare

Vi erbjuder affärsöversättningar från svenska till japanska. Vi hjälper er med all typ av korrespondens och kommunikation mellan Sverige och Japan.

De japanska översättarna bor i olika delar av Japan och har spetskompetens inom marknadens alla områden. Vi ställer krav på att översättarna uppfyller vissa kriterier innan vi anlitar dem för våra uppdrag. Därför kan ni alltid vara säkra på att texten får en korrekt hantering.

Konfidentialitet och sekretess

Snabböversättares översättare behandlar era dokument med stor respekt och vi har tystnadsplikt. Vi arbetar enligt sekretessavtal och har ni egna önskemål respekteras dessa. Tala gärna om i er offertbegäran vilka önskemål ni har så att vi kan ge er ett korrekt pris från början.

Svensk-japansk översättning

Väljer ni att anlita oss för ert uppdrag kan ni känna er trygga i att texten bearbetas av högt kompetenta översättare med:

Begär en offert

Våra priser ligger oftast lägre än våra konkurrenters. Kostnaden för er översättning varierar beroende på omfång av text och typ av dokument.

Har ni enstaka text som ska översättas, kan ni använda formuläret. Gäller det många sidor text behöver ni maila dessa. När vi tittat igenom texterna så återkommer vi med ett offerterbjudande ni får ta ställning till.

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Vi hjälper er vidare.

2016-07-08T08:12:03.5062068Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.