Jordglob

Vi erbjuder översättningstjänster mellan en mängd olika språk.

Sammanfattningar av språk

I vår massiva databas finns kvalificerade översättare för fler än 150 språkkombinationer med erfarenhet inom i princip alla ämnesområden. I listan här hittar ni de vanligaste målspråken men lite kort bakgrundsinformation.

Priser på översättningar

I huvudmenyn finns en prislista med de vanligaste språkkombinationerna. Priset beräknas per ord. Kontakta oss om det språk eller den språkkombination som ni söker inte finns med i listan. Vi kan säkert hitta en lösning för er språkkombination.

Språköversikt

Här i listan hittar ni mer information om de språk som vi har mest erfarenhet av. Saknas det språk ni eftersöker i listan så kontakta oss gärna för att höra vad vi kan erbjuda.

Ovanliga språkkobinationer

Vissa texter behöver översättas via ett tredje språk. Om ni exempelvis har ett dokument som ska översättas från japanska till isländska kan det vara nödvändigt att först översätta till engelska och sedan vidare till isländska. Vi försöker dock alltid undvika sådana upplägg så långt som möjligt för att hålla översättningen så nära källtexten som möjligt. Behöver ett tredje språk involveras informerar vi alltid om detta i förväg. Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

2017-02-10T07:24:13.1542071Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.