Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från ryska till svenska

Ryskt dokument.

Vi översätter era texter från ryska till svenska.

Vi erbjuder professionella översättningar från ryska till svenska. Översättningsbyrån Snabböversättare har ett omfattande nätverk av certifierade översättare med specialkompetens inom alla ämnesområden.

Vi har spetskompetens inom exempelvis: teknik, politik, kultur, litteratur, sport, journalistik, medicin till trafik, logistik och transport bara för att nämna några. Vi anpassar översättningen efter era behov och önskemål.

Globala och lokala översättningstjänster

Unikt för Snabböversättare som översättningsbyrå är att vi finns i flera länder, såväl inom som utanför EU.

Texterna bearbetas av en översättare bosatt i Sverige med svenska som modersmål. Översättaren har alltså ett modernt språkbruk och insikt i den aktuella utvecklingen i Sverige.

Prisvärd översättningsbyrå

Hög kvalitet behöver inte vara dyrt! Våra grundpriser är oftast lägre än många andra översättningsbyråers. Vi kan bibehålla den höga kvaliteten på grund av kostnadseffektivisering.

Kontakta oss för en prisoffert

Snabböversättare garanterar en översättning av högsta kvalitet. Låter det intressant? Bifoga de textfiler ni vill ha översatta i ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett erbjudande så snart vi analyserat materialet.

Adresser till de olika kontoren finns under fliken Kontakt. Välkomna att höra av er om ni har några frågor så hjälper någon av våra projektledare er.

2016-06-10T09:10:04.2185230Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.