Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Ost och svamp på köksbord.

Vi erbjuder översättningar av recept och kokböcker till och från olika språk.

Översättningar av recept

Internationella mässor, bloggar och tävlingar inom området matlagning gör att behovet för anpassade översättningar inom detta område ökar.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitas ofta för olika översättningar inom livsmedelsindustrin, restaurangbranschen.

Anpassade översättningar – lokalisering

När det gäller översättningar av mer spännande recept, kan vissa ingredienser ställa till det.

Orsaken är att vissa råvaror helt enkelt inte finns tillgängliga i det land/de länder översättningen riktar sig till. Här behöver man då hitta en ersättande ingrediens, antingen genom att kontakta någon sakkunnig eller anlita översättningsbyrå. Vi har den expertis som krävs.

Snabb översättning till rimligt pris

Anlita oss för snabba översättningar av era recept. Begär en offert antingen genom att ringa eller mejla så återkommer vi snarast möjligt med en prisvärd offert.

Kontakta oss

Vill ni prata med någon innan ni skickar materialet ringer ni oss på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Vi skräddarsyr och behovsanpassar hela projektet utifrån era förutsättningar och önskemål. Välkomna!

2017-07-03T08:13:12.8552744Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.