RSS

Vi översätter era RSS-filer till och från olika språk så att de passar era behov.

Översätta RSS-filer

RSS – Really Simple Syndication – har funnits sedan 1997 och är en samling XML-baserade filformat.

RSS ger en snabb överblick av en stor mängd information genom att man prenumererar på information man är intresserad av.

RSS-feeds

RSS levererar informationen i så kallade feeds. En feed består av de senaste rubrikerna från olika webbplatser. Dessa feeds organiseras och läses oftast in av olika RSS-läsare som finna att ladda ner.

Man kan även läsa RSS-feeds genom att använda bokmärken direkt i webbläsaren. Detta gäller dock inte alla webbläsare idag men utvecklingen går snabbt framåt här.

RSS-feeds förekommer ofta i/på:

  • Bloggar och forum
  • Artiklar och nyheter
  • Schema (skolor använder RSS-flöden för att skicka ut information om mötestider, evenemang, schemaändringar)
  • Erbjudanden och rabatter (webbshoppar använder RSS mer och mer för att få ut information om erbjudanden och rabatterade priser)
  • Marknadsföring (företag når sina målgrupper snabbare med RSS)

Fördelarna är många och möjligheterna oändliga. Utvecklingen eskalerar snabbt och fler och fler företag, privatpersoner och organisationer använder sig av RSS.

Med det ökar också behovet av att översätta RSS-filer till och från olika språk. Det är här översättningsbyrån Snabböversättare kommer in i bilden. Med ett massivt nätverk av kompetenta, välutbildade översättare erbjuder vi översättningar av era RSS-filer mellan de flesta språk.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer om våra förmånliga erbjudanden och hjälper er vidare.

Vi garanterar konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och kvalitetssäkrade översättningar. Så många nöjda kunder kan inte ha fel så tveka inte att kontakta oss redan idag!

2016-06-16T13:21:45.5706937Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.