Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av pressmeddelanden

Tidsfaktorn spelar en betydande roll vid översättning av pressmeddelanden. Informationen måste ofta finnas färdig på bara några få timmar.

Exempel på pressmeddelande kan vara en avrådan om att resa till ett specifikt land på grund av en snabbt spridande sjukdom. Eller ett internt meddelande till personalen om viktiga ändringar inom företagets struktur (varsel om uppsägningar eller resultat vid kollektivförhandlingar).

Snabb översättning med hög kvalitet

Översättningsbyrån Snabböversättare gör skäl för sitt namn: vi översätter snabbt och levererar ert översatta pressmeddelande i tid.

Det stora urvalet av 4 200 kvalificerade översättare i alla tidszoner och världsdelar är anledningen till varför vi kan leverera snabbt. Oavsett käll- och målspråk har vi kompetensen som krävs för korrekt översatta pressmeddelanden.

Europas mest spektakulära cykellopp, den 7:e Jeantex-TOUR-Transalp

Översättning av pressmeddelanden

Vi fick i uppdrag att översätta flera texter för Europas mest spektakulära cykellopp Jeantex-TOUR-Transalp. Mejla oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

För att ge ett exempel på något vi översatt i den här kategorin kan vi nämna uppdraget vi fick angående cykelloppet Jeantex-TOUR-Transalp.

1 100 deltagare från 25 nationer presterar parvis, sju dagsetapper genom 18 alppass med sammanlagt över 18 000 meter i höjdskillnad.

Klungan cyklar cirka 822 km genom tre länder från starten i tyska Sonthofen till mållinjen i Gamla stan i italienska Arco, nära Gardasjön.

Översättningsbyrån Snabböversättare fick i uppdrag att översätta en 22 sidor lång pressmapp, med information om evenemanget, till engelska.

Den innehöll allmän information om förloppet, beskrivningar av enskilda etapper, deltagarstatistik, intervjuer, presentation av sponsorer och mycket mer.

Vi anförtroddes även att översätta löpande pressmeddelanden och rapporter under hela cykelloppet. Detta projekt innebar stor tidspress men med rätt kompetens, kunskap och kapacitet kunde vi avsluta uppdraget på ett framgångsrikt sätt till en nöjd kund.

2016-04-25T14:15:08.0495032Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.