Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

PHP i bokstäver.

Vi översätter era PHP-filer till och från olika språk.

Översättning av PHP-filer

PHP står ursprungligen för: Personal Home Page men det populära skriptspråket har ändrats drastiskt genom åren och idag beskriver man förkortningen med: Hypertext Preprocessor.

Här berättar vi mer om PHP och hur översättningsbyrån Snabböversättare kan hjälpa er att översätta era PHP-filer till och från olika språk.

Flerspråkiga formulär

PHP används för att skapa dynamiska sidor med information från exempelvis en databas. Via formulär på sidorna kan besökarna skicka data till databasen.

Att ha flerspråkiga alternativ av ett formulär är naturligtvis viktigt om ni är ett internationellt företag och vill nå ut till en global kundkrets. Vi har kompetensen som krävs för korrekta översättningar till och från olika språk.

Kvalitetssäkrade översättningar av PHP

Vid översättningar av webbsidor och sajter vet vi att varje enskild tagg är viktig. Vi kvalitetssäkrar därför era filer genom att göra taggarna oåtkomliga för den/de som översätter och håller koden intakt.

Med lång erfarenhet av den här typen av översättningar och fler än 4 200 översättare över hela världen kan vi erbjuda översättningar till konkurrenskraftiga och överkomliga priser, alltid med leverans inom överenskommen tid.

Spara tid och pengar – kontakta oss idag

Spara tid och pengar på att anlita oss för era översättningar av PHP-filer. Vi vet vilka översättare som passar bäst för just ert uppdrag.

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla oss idag så skräddarsyr vi projektet utifrån de behov och önskemål ni har.

2016-06-15T07:51:27.9286518Z
Jens Malmgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.