Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vi utför översättningar inom livsmedelsindustrin mellan olika språk

Vi har stor erfarenhet av översättningar inom livsmedelsindustrin. Ring 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov.

Översättningar inom livsmedelsindustrin

Vid all typ av översättning är det viktigt att tänka på vem som ska läsa texten och varför.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunskap inom alla inriktningar och av alla dokumenttyper. Vi har tillgång till ett massivt nätverk av frilansande översättare runt om i världen.

Europeiska Unionen

EU, Europeiska Unionen, införde 2006 en gemensam lagstiftning för livsmedel där även matmäklare klassades som livsmedelsföretag.

Detta för att underlätta kontrollen och öka samsynen vid kontroll av all typ av märkning. Producenter och lager med införsel från EU-land och import från länder utanför EU har också märkningsansvar.

Här ser vi ett ökat behov av översättningar till och från olika språk. Ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare!

Efterfrågan och tillgång

Snabböversättare hanterar och bearbetar innehållsförteckningar, föreskrifter, etiketter och andra livsmedelstekniska dokument mellan i princip alla språk.

Längre ner här på sidan hittar ni länkar till ytterligare informationssidor om olika inriktningar där vi kan erbjuda översättningstjänster inom. Klicka er runt och läs mer.

Offerterbjudande

Begär en offert genom att använda formuläret eller mejla era texter till oss så återkommer någon av våra projektledare med ett offerterbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Välkomna att ringa så svarar vi på de eventuella frågor ni har och berättar mer om hur vi arbetar, vad vi kan erbjuda och tar fram den lösning som passar er bäst.

2016-08-23T13:36:43.8920846Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.