Datorskärmar och tangentbord.

Vi översätter och anpassar era XML-filer till och från olika språk så att de passar era behov.

Lectora

Lectora är ett av världens ledande författarverktyg för e-learning.

Ni skapar allt från utbildningar via e-learningkurser till interaktiva presentationer för olika målgrupper: medarbetare, klienter och affärspartners.

Lectora Inspire, Lectora Publisher, Lectora Online

För att tillgodose företagens olika behov finns Lectora i tre olika versioner: Lectora Inspire, Lectora Publisher och Lectora Online.

  • Lectora Inspire är det nyaste och mest kompletta författarverktyget på marknaden.
  • Lectora Publisher är i princip detsamma som Inspire men utan verktygen för redigering av ljud, bild och video
  • Lectora Online gör det möjligt för fler att arbeta med samma utbildningsmaterial direkt på webben. Olika personer kan både bidra med innehåll och granska och kommentera det som har lagts in.

XML är ett av de filformat som ofta förekommer när texter ska exporteras från de olika versionerna av Lectora till målgruppernas respektive system.

Översätta XML-filer till och från olika språk

Målgrupperna i det här fallet sträcker sig över hela världen. Online-utbildningar kräver alternativ på olika språk och det är här vi på översättningsbyrån Snabböversättare kan erbjuda vår expertis.

Vi vet att varje tagg är viktig i en sådan här översättning och anlitar endast sakkunniga modersmålsöversättare. Därför kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar av era XML-filer.

Kontakta oss

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla om ni har några frågor eller vill veta mer. Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag på bästa sätt.

2016-06-03T08:57:25.7349543Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.