Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av körkort

Vi utför auktoriserade översättningar av körkort till och från svenska.

Översättning av körkort

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningstjänster av körkort till och från olika språk.

Klicka dig runt på länkarna längre ner för mer information. Har du frågor så tveka inte att ringa oss på så hjälper vi dig vidare!

EES – Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet

Ett utländskt körkort, utfärdat i ett EES-land är giltigt i Sverige om det fortfarande är giltigt i det land där det utfärdats från början.

EES-länderna är: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Ska du köra bil utanför EES-området rekommenderar vi att du har ett internationellt körkort och/eller en auktoriserad översättning av ditt svenska körkort. Tänk på att du alltid måste ha det svenska körkortet med.

Kontakta oss

Låter det komplicerat och krångligt? Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer och förklarar närmare hur vi kan hjälpa dig!

2019-11-06T13:43:22.3251739Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.