Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Mobiltelefon av äldre modell.

Vi ser en ökande efterfrågan på översättningar inom olika sociala medier. Vi kan snabbt hjälpa er med statusuppdateringar till flera språk.

Textöversättningar inom sociala medier

Idag ser vi på översättningsbyrån Snabböversättare en ständigt ökande efterfrågan på snabba översättningar inom olika sociala medier.

Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr lösningar för den här typen av översättningar. Vi kan leverera med mycket korta deadlines.

Annonser på Facebook, Twitter och LinkedIn

Vi översätter gärna era annonstexter och inlägg på olika sociala medier. Ni kanske har en Facebooksida på 10 olika språk och behöver översätta en annons eller ett inlägg så snabbt som möjligt till de olika språken.

Anlitar ni oss lovar vi en snabb översättning av högsta kvalitet. Genom vårt stora globala nätverk av frilansande översättare garanterar vi en snabb process. Vi ser direkt vilka översättare som är tillgängliga i de olika efterfrågade språken.

Specialiserade modersmålsöversättare

Ni får en egen projektledare som samordnar hela projektet och alltid arbetar kostnadseffektivt för att ni som kund ska få så låga kostnader som möjligt.

Projektledaren kontaktar översättare med målspråken som modersmål och i det här fallet kan det bli upp till 10 olika (beroende på efterfrågade språk). Översättarna har alltid en relevant bakgrund i förhållande till ämnesområdet.

PR och marknadsföring på social medier

Hos oss får ni kvalitativa och behovsanpassade översättningar för er marknadsföring på sociala medier. Översättningsbyrån Snabböversättare effektiviserar er närvaro i de olika sociala medierna och vi utför fortlöpande översättningar av marknadsföringstexter och PR-material.

Offertförfrågan

Begär en offert för er översättning genom att skicka era texter via e-post så granskar vi texterna och återkommer med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 och prata med någon av våra projektledare om ni har några frågor eller vill veta mer.

2016-06-09T14:29:04.1574593Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.