Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Hyllor i livsmedelsbutik.

Vi översätter innehållsförteckningar inom livsmedelsindustrin.

Översättningar av innehållsförteckningar

Språk kan variera stort även om språket i sig kan anses som ”samma språk”, exempelvis engelska. Amerikansk, brittisk och australiensisk engelska skiljer sig åt på många sätt.

Här är det viktigt att veta vilka ord, uttryck och mått som skiljer de engelska språkvarianterna åt. Vi har precis den språkkunskapen som krävs för en korrekt översättning av era innehållsförteckningar

Autentiska och behovsanpassade översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare lägger stort fokus på att översättningarna ska vara så autentiska som möjligt.

Det innebär att innehållsförteckningen inte bara ska vara språkligt korrekt utan måste ha lokalanpassade mått- och mängdenheter vid export och import.

Snabböversättare samarbetar med frilansande översättare både nationellt och internationellt. Vi har kompetens i alla världsdelar och i alla tidzoner. Detta gör att vi kan leverera snabba kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Offerterbjudande

Ni tar enkelt reda på kostnaden för en översättning genom att fylla i offertformuläret. Ni kan också bifoga och skicka materialet ni vill ha en offert för via e-post så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt.

Ring oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Vi berättar gärna mer om våra rutiner och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-17T13:41:53.7804681Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.