Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Multimeter.

Vi erbjuder översättningar inom IT och telekom. Användarmanualer och teknisk information är några exempel texter som vi ofta översätter.

Översättningar inom IT och telekom

Översättningar av teletekniska texter hanteras av översättare med en relevant bakgrund. Detsamma gäller inom olika informationstekniska områden.

Översättningsbyrån Snabböversättare får uppdrag av olika telefonileverantörer och tillverkare av telekommunikationsutrustning.

En korrekt terminologi

Översättningar av den här typen av texter som rör telekommunikation kräver omfattande förståelse av utvecklingen på marknaden under de senaste 20 åren. Våra översättare är väl insatta i den senaste utvecklingen.

Vi hjälper globala, lokala och nischade företag med lokalisering av deras produkter och tjänster, till exempel: webbplatser, programvara, marknadskommunikation och övrig dokumentation.

Vilka dokument översätter ni?

Med högteknologiska områden som IT och telekom där förutsättningarna ändras snabbt, där språk och terminologi aldrig står still krävs också spetskompetens inom olika inriktningar .

Våra översättare väljs noga ut och måste ha en kompatibel kompetens i förhållande till textens ämnesområde. Vi har genom kvalitativa översättningar hjälpt många av våra kunder i deras affärskommunikation som i grunden påverkat konkurrenssituationen till deras fördel.

Produktlokalisering, teknisk dokumentation, flerspråkig marknadsföring , användarmanualer, programvara och innehållshantering är några exempel på texter som vi ofta får i uppdrag av våra kunder.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Vi garanterar kvalitetsöversättningar till rimliga priser och med snabba leveranser.

2016-06-17T13:57:21.4312239Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.