Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Persisk solros.

Vi erbjuder professionella översättningar från svenska till farsi.

Vi översätter från svenska till farsi

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade texter av era svenska texter. Vi väljer noga ut specialiserade översättare som översätter era dokument till sitt modersmål farsi.

Lokaliserad översättning till farsi

Anlitar ni översättningsbyrån Snabböversättare garanterar vi lokalt anpassade översättningar av högsta tänkbara kvalitet. De persiska översättare vi anlitar bor i de regioner där farsi talas.

Iran, Afghanistan och Tadzjikistan är de största regionerna men det finns även många minoritetsområden.

Vi översätter åt alla

Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller om ni är ett större företag. Vi översätter era svenska texter till farsi oavsett. Vår översättare har kompetens inom alla områden och har uteslutande farsi som modersmål.

Du som enskild person kanske vill ha ett meddelande översatt eller ni som företag kanske behöver översätta en svensk manual till farsi. Vi har det ni behöver! Mer avancerade dokument med byråkratiskt språkbruk är inte heller några problem. Vi har expertisen!

Begär en offert

Begär en offert redan idag! Mejla texterna till oss så hör vi av oss så fort vi granskat textmaterialet. Accepterar ni det erbjudande ni fått, sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakt

Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni funderar över något. Vi svarar på era frågor och hjälper er vidare. Hjärtligt välkomna med ert samtal!

2016-07-06T09:19:32.4585086Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.