Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Persisk arkitektur i Yazd.

Arkitektur i Yazd, Iran. Vi översätter era texter från engelska till farsi.

Översättningar från engelska till farsi

Språket farsi (persiska eller parsi) talas främst i Iran, Afghanistan och Tadjikistan. Våra persiska översättare finns bosatta i olika regioner där språket talas.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder behovsanpassade och skräddarsydda översättningar från engelska till farsi.

Lokalisering

Med lokalanpassade översättningar kan vi erbjuda det många andra konkurrenter inte kan. Med persiska översättare bosatta i de länder där farsi talas garanterar vi kvalitetssäkrade översättningar.

Översättare med spetskompetens inom olika områden ger er en lokaliserad översättning utöver det vanliga. Vi anpassar era texter utifrån geografiskt område och språkvariant. Med lokalisering som en naturlig del i vårt arbete, kan vi även lova korta ledtider.

Begär en offert

Begär en offert för er översättning till farsi genom att mejla det material ni vill ha översatt till oss. Efter vi sett igenom underlaget, återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Beroende av textmängd så påverkas leveranstiden men överenskommen deadline hålls alltid! Oftast levererar vi innan deadline.

Kontakta oss

Ni når oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill ha mer information. Tillsammans ser vi till att ni får den bästa tänkbara översättningen för ert ändamål. Ni har ingenting att förlora men allt att vinna på att ta kontakt med oss. Varmt välkomna!

2016-07-06T09:16:31.2694115Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.