Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bokstäverna XML

Vi översätter filtyper som: XML, CSV, PHP och RTF.

Översättningar av olika filformat

En fil kan innehålla olika typer av information: en text, bild, film eller ett musikstycke. Text lagras i textfiler som sedan tyds av en textredigerare eller ordbehandlare.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar av alla typer av textdokument: från enklare textfiler, trycksaker som broschyrer till stora manualer och instruktionsböcker.

Taggade format och standardiserade format

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar textfiler skapade i Word, PowerPoint, Excel och Access.

Vi översätter taggade format som t.ex: HTM, HTML, DHTML, SHTML, XHTML, XML, SGML, WML, PHP, javascript och liknande filtyper, RSC, DLG och properties-filer. Vi hanterar och bearbetar standardiserade format som: TXT, RTF och CSV.

Exempel

I menyn ovan finns exempel på olika filformat där vi kan utföra översättningar till och från olika käll- och målspråk. Vi har kompetensen ni söker så tveka inte att höra av er om ni vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontakta oss för en skräddarsydd översättning

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller kontakta oss via e-post så skräddarsyr vi ert uppdrag utifrån de behov och önskemål ni har.

2019-11-13T08:39:17.1284281Z
Jens Malmgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Jens via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.