Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar av föreskrifter inom storkök och restaurang

Kastruller.

Vi översätter föreskrifter och instruktioner för restaurangbranschen och storkök.

Föreskrifterna inom livsmedelsindustrin är många och varierar varierar från land till land.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort internationellt nätverk av översättare med erfarenhet av den här typen av översättningar.

Exempel: rostfritt stål

Det finns mer än 120 olika stålsorter och rostfritt stål är bland de material som används mest i kontakt med mat inom livsmedels- och dryckesindustrierna och storkök.

Beroende på korrosivitet, exponering och andra faktorer är det viktigt att följa föreskrifter i användningen av olika stålprodukter inom den här branschen.

Här ser vi ett ökar behov på översättningar till och från olika språk och hjälper gärna till att översätta era föreskrifter till och från olika språk.

Att jobba i restaurang eller storkök

Det är viktigt att instruktioner, information och föreskrifter finns tillgängliga för alla på en arbetsplats och kan förstås av samtliga anställda. Snabböversättare utför ofta översättningar av regler, förordningar och föreskrifter inom restaurang och storkök.

Ta del av våra förmånliga erbjudanden

Med kostnadseffektivisering kan vi pressa priserna och ändå behålla den höga kvaliteten på era översättningar. Med tillgång till översättare i alla tidzoner kan vi även leverera snabbt och ofta före överenskommen tid.

Bifoga och skicka materialet till oss via e-post eller använd formuläret så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande efter det att vi analyserat materialet och pratat med en översättare.

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 vid eventuella frågor så hjälper någon av våra projektledare er vidare. Spar tid och pengar genom att anlita oss för en korrekt översättning av era föreskrifter och instruktioner inom livsmedelsindustrin.

2016-06-13T12:37:42.3015225Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.