Torre entel

Vi översätter era engelska dokument till chilensk spanska!

Översättning från engelska till chilensk spanska

Affärsmarknaden är i en positiv utveckling i Chile. Fokus ligger på den chilenska frihandeln. Med det ökar också behovet av översättningar till och från chilensk spanska.

Chilenska modersmålsöversättare

Vi översätter era engelska affärshandlingar till chilensk spanska. Vi anlitar bara modersmålsöversättare vilket ger er en garanterad kvalitetsprodukt.

Utöver språket som modersmål besitter översättaren även spetskompetens inom just ert ämnesområde. Vi ser alltid till att ni som kund får bäst lämpade översättare för ert uppdrag.

Unik chilensk översättningstjänst

Vi på översättningsfirman Snabböversättare har fått en stark position på översättningsmarknaden. Nyckeln till framgången på den globala marknaden är många. Några av anledningarna är:

  • Specialiserade översättare (från livsmedelsindustri till juridiska områden)
  • Lokaliseringskompetens ( lokala påverkande faktorer vägs in översättningen)
  • Speciellt framtagen programvara (unik mjukvaruteknik)
  • Effektivisering (bra kommunikation och automatisering)

Vi fortsätter att växa i snabb takt på världsmarknaden och ser en positiv utveckling lokalt och globalt.

Offert

Vill ni ha en bedömning av vad er engelska text skulle kosta att översätta till chilensk spanska? Det gör ni genom att ange uppgifterna i formuläret och bifoga ert dokument.

Vet ni att det är mycket text bifogar ni filerna i ett mejl istället. Vi ser över textdokumenten och skickar en offert så fort vi är klara med analysen. När ni sedan fått offerten (oftast samma dag) tar ni ställning till om ni vill godta det erbjudande ni fått.

I det fall ni godtar offerten påbörjar vi processen med omedelbar verkan. Översättaren börjar bearbeta dokumenten och har en tät dialog med projektledaren. På så sätt minimeras eventuella missförstånd och förseningar.

Vi svarar på era frågor

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information om hur vi arbetar eller har andra frågor. Vi berättar gärna om vårt koncept och hur vi kan hjälpa dig/er på bästa sätt.

Självfallet kan ni mejla era frågor om ni föredrar det. Välkomna att ringa eller maila redan idag! Vi håller vad vi lovar: hög kvalitet till rimliga priser och snabba leveranser.

2016-07-13T12:19:50.5596267Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.