En marknad i Vietnam

Vi översätter er turistinformation mellan vietnamesiska och engelska. Kontakta oss så skräddarsyr vi översättningen efter era önskemål.

Översättning mellan engelska och vietnamesiska

Vietnam är på god väg att bli ett lika populärt resmål som Thailand. De flesta turisterna är idag tyskar, fransmän, amerikaner, australiensare och nya zeeländare.

Med en ökande turistnäring ökar också efterfrågan på översättningar av exempelvis turistbroschyrer och annan information.

Översättningsbyrån Snabböversättare har översatt fler än 302 000 projekt åt våra klienter fram till 2015-04-25.

Många av dessa har varit översättningar till och från olika språk i Sydostasien. Vi har kompetensen ni söker!

Vi har vietnamesiska översättare i Vietnam men också i…

… Frankrike, Australien, USA och Kanada där språket är ett etablerat minoritetsspråk. För er som konsument innebär det en kvalitetsäkrad produkt. Ni får en lokalanpassad översättning beroende på var er målgrupp finns.

Vi skräddarsyr er översättning efter de påverkande faktorer. Översättarna är noga utvalda efter deras bakgrund, kompetens och modersmål.

Vad kostar en översättning från engelska till vietnamesiska?

För att få ett exakt pris så ber vi er kontakta oss på 08-44 68 58 87 så kan vi tala om vilken typ av översättning det är ni behöver. Vill ni hellre maila era frågor går det givetvis lika bra. Hör av er så tar vi fram den projektlösning som passar er bäst. Varmt välkomna med era frågor.

2018-05-15T07:50:54.4726735Z

Maria Åkerlind Ryan
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo