Väderkvarn i Jever.

Väderkvarn i Jever. Våra engelsk-tyska översättare har lång erfarenhet inom alla marknadsområden. Kontakta oss så skickar vi ett förmånligt offerterbjudande! Välkomna!

Från engelska till tyska – översättningar av toppkvalitet

Behöver ni en översättning från engelska till tyska så fort som möjligt? Eller är behovet en mer komplex översättning av en industriteknisk förteckning som inte har en lika snäv tidsram?

Oavsett vad ni behöver för typ av översättning så kan vi hjälpa er! Översättningsbyrån Snabböversättare kan hålla sin höga standard tack vare ett stort nätverk översättare med tyska som modersmål. Att varje tysk översättare sedan har sitt eget specifika expertisområde höjer standarden ännu mer.

Engelsk teknisk manual eller kokbok till tyska

Om uppdraget gäller en engelsk teknisk manual, ett pressmeddelande eller en kokbok som ska översättas till tyska har vi expertisen för detta..

Vi har ett globalt nätverk av tyska översättare med ämneskompetens inom bland annat:

Teknik
Politik och samhälle
Kultur
Litteratur
Sport
Journalistik
Medicin
Transport och logistik
Luft- och sjöfart
Turism

Lokaliserade engelsk-tyska översättningar

Kvalitet behöver inte nödvändigtvis vara dyrt. Våra priser är konkurrenskraftiga. Med den expertisen våra översättare har och med en effektiv organisation har vi en stark position på den globala marknaden. Vi är en av få översättningsbyråer som har kontor i flera länder både inom och utanför EU:s gränser.

Vi kan lokalisering – kunskapen om de lokala faktorer som påverkar ett språk. Dialekter, varierande terminologi och uttryck är några exempel på lokalisering .

Specifikation

Vill ni ha ett offertförslag för er översättning från engelska till tyska? Skicka dokumentet via offertformuläret eller, om de är flera dokument, per e-post. Uppge gärna eventuella önskemål för att vi ska kunna ge en så korrekt prisuppgift som möjligt.

Vi analyserar och återkommer med ett offerterbjudande så fort som möjligt, oftast samma dag! Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har några frågor. Våra projektledare hjälper er gärna.

2016-07-06T11:12:14.9606219Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.