Blå moskén.

Skicka er text till oss redan idag så hjälper vi er vidare!

Översättning från engelska till turkiska

Vi har många års erfarenhet inom översättningsbranschen. Översättare från engelska till turkiska är en av de kombinationer vi arbetar mycket med. Tillsammans med er skräddarsyr vi översättningen enligt era önskemål. Ni får en kvalitetsprodukt som är av absolut högsta standard. Vi samarbetar med turkiska översättare med turkiska som modersmål. När vi tar emot din text analyserar vi den och sedan sätter vi in de översättare som har en relevant utbildning i relation till texten. Våra kunder är allt från enskilda personer som behöver översätta mailkorrespondens till större företag och myndigheter i behov av till exempel engelsk-turkiska översättningar av bruksanvisningar.

Språk innehåller ofta tvetydigheter och det gör det oerhört svårt att låta datorer göra översättningen. När du behöver en översättning då är det för att du vill uppnå vissa mål. Det kan vara att marknadsföra en ny produkt etc. Det är klart att du inte vill betala onödigt mycket för en översättning och du vill att det ska gå fort, och det förstår vi. När det gäller översättning då är målet att skapa en kommunikation mellan människor från olika kulturer och då anser vi att det bäst att låta människor göra översättningen. Vi använder enbart människor för våra översättningar så det gör att resultatet är garanterat fritt från missar som du ofta hittar i gratis maskinöversättningar.

Översättningsarbetet från engelska till turkiska innebär inte enbart att orden i texten ska göras begriplig på en av de turkiska dialekterna. Det bör ofta ske en lokalisering av texten, det vill säga texten bör anpassas till den turkiska kulturen. Det här och mycket mer tar vi hand om när vi översätter från engelska till turkiska.

Er översättning från engelska till turkiska hanteras av en översättare som har spetskompetens inom det aktuella området just din text handlar om och ni får även kvalitetssäkring i form av:

  • Lokalanpassad översättning
  • Korrekturläst slutprodukt

Offerterbjudande

Skicka era texter till oss och få en offert på vad er översättning kostar. Vi skickar ett erbjudande som få av våra konkurrerande översättningsbyråer kan matcha. Anlita den snabbast växande översättningsbyrån i Europa och få en produkt som ni verkligen kan känna er nöjda med.

2018-04-30T08:14:03.5295666Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.