Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Telefon

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för översättningstjänster från engelska till yoruba.

Översättningar från engelska till yoruba

Snabböversättare har den dialektala kompetensen som är nödvändig i en översättning till och från yoruba!

Med 15 olika språkvarieteter är det viktigt att ha insikten i de olika varianterna för en autentisk översättning från engelska till yoruba.

Kostnadseffektivt betyder billigare

Med kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi reducera den administrativa arbetstiden. I praktiken innebär det att vi får mer tid att fokusera på er som kund.

Unika programvaror och god kommunikation tillsammans med hög IT-kompetens sparar tid och pengar. Det gynnar självfallet våra kunder och vi kan hålla de till marknaden sett låga priser vi har idag.

Privatperson eller myndighet

Vi översätter era texter oavsett om ni är en enskild person med ett personligt brev eller en myndighet med ett juridiskt dokument. Den översättare som får uppdraget är noga utvald av oss. Vi tittar på bakgrund, modersmål och tidigare erfarenhet.

Vi har översättare för alla typer av inriktningar så tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp!

Offertbegäran

Känner ni er osäkra på hur ni ska gå tillväga innan ni skickar in era texter? Ring 08-58 09 78 77 så pratar vi! För att vi ska kunna ge er ett pris måste ni skanna in, bifoga och maila materialet till oss.

Har ni en mindre textmängd kan ni fylla i formuläret istället. Vi gör en utvärdering och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-05-24T06:59:49.9999011Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.