Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Budapest, Ungern.

Budapest. Vi utför professionella och prisvärda översättningar från engelska till ungerska.

Översättningar från engelska till ungerska

Snabböversättare erbjuder kvalificerade och prisvärda översättningar mellan engelska och ungerska.

Med fler än 484 000 genomförda översättningar fram till 2019-09-12 kan vi garantera absolut högsta kvalitet. Flera av dessa projekt har varit uppdrag från engelska till ungerska.

Engelsk-ungerska översättningar

Era affärsmöjligheter är stora i Ungern. Inom industrisektorn finns välutbildade arbetskraft och ett gott samarbetet mellan akademisk forskning och industriell tillverkning.

Flera industriella nätverk utgår härifrån och många forskningscentra finns i hela landet. De flesta marknadsledande elektronikföretag finns representerade här.

Med goda förutsättningar på den ungerska affärsmarknaden ökar också efterfrågan på affärsöversättningar inom elektronik och industri. Snabböversättare samarbetar med tekniska översättare inom olika inriktningar. Vi hjälper er gärna med era tekniska översättningar från engelska till ungerska.

Offertbegäran

Vi väljer den tekniska översättare som vi anser bäst lämpad för just er text. Vi tittar på översättarens modersmål, kompetens och erfarenhet. Ni får en kvalitetsöversättning som får rätt tekniska terminologi. Vi strävar alltid efter att översättningen ska efterlikna originaltexten så mycket som möjligt.

Begär er offert genom att skanna in, bifoga och skicka era texter via e-post. Vi granskar underlaget, diskuterar med översättaren och återkopplar till er så fort som möjligt.

Ni får ett prisvärt erbjudande som ni får ta ställning till. Godtar ni offerten sätter vi igång översättningen direkt. Hör av er på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-07-07T13:47:28.6866688Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.