Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från engelska till traditionell kinesiska

Kinesiska muren

Vi översätter era engelska texter till traditionell kinesiska. Hög kvalitet, billiga priser och snabba leveranser.

Med bred kompetens och effektiv organisering kan vi garantera snabba leveranser och översättningar till konkurrenskraftiga priser. Vår expertis sträcker sig över hela den kinesiska affärsmarknaden.

Översättarna är bosatta i, den för översättningen, aktuella regionen. Er engelska text översätts till traditionell kinesiska med stor respekt för språket och de lokala varieteterna.

Effektivisering

Översättningsbyrån Snabböversättare har en arbetsstruktur som är anledningen till att vi kan erbjuda översättningar till de låga grundpriser vi har idag. Vi arbetar strategiskt med att effektivisera företagets arbetsrutiner.

Vår framgång i branschen är ett direkt resultat av:

Med så många starka egenskaper är det lätt för oss att hålla nere priserna, leverera snabbt och ändå ge er bästa tänkbara kvalitetsöversättning.

Begär en offert

Vi berättar mer än gärna om våra arbetsrutiner. Ring oss på 08-58 09 78 77 eller maila oss så ger vi en inblick i hur vi arbetar. Vet ni redan att nu att ni vill ha en offert kan ni beställa en enligt instruktionerna här nedanför.

Offertbegäran för en textöversättning från engelska till traditionell kinesiska:

  1. Vill ni översätta en sida engelsk text till traditionell kinesiska? Fyll i formuläret (glöm inte ange om ni har några speciella önskemål). Markera och bifoga den fil på er datorn som ska översättas
  2. Vid omfattande mängder text, bifogar ni dessa i ett e-postmeddelande och skickar till oss

När vi tagit emot ert material analyserar någon av våra projektledare texterna. Sedan kontaktar projektledaren er med ett förmånligt offerterbjudande. Godtar ni erbjudandet börjar vi med översättningen med omedelbar verkan.

Varmt välkomna att begära er offert idag!

2016-07-04T13:28:48.0753434Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.