Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Prag, Tjeckien

Prag. Vi erbjuder kvalitetsöversättningar från engelska till tjeckiska. Skicka era texter via e-post så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande!

Översättning från engelska till tjeckiska

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar mellan engelska och tjeckiska. Tack vare högt utbildade översättare men spetskompetens inom olika ämnesområden kan vi garantera såväl prisvärda produkter som snabba leveranser.

Många av våra förstagångskunder väljer att anlita oss för återkommande uppdrag. På frågan varför de kommer tillbaka så blir svaret oftast konkurrenskraftigt pris, kort leveranstid och mycket hög kvalitet.

Tjeckiska översättare

Dialektala skillnader kan vara avgörande i en översättning. Allt handlar om målgrupp och textinnehåll. Vi har tjeckiska översättare med kunskap om de olika dialekterna i Tjeckien.

Så oavsett om er målgrupp finns i Mähren eller Schlesien så har vi den lokalkännedom som krävs för en felfri översättning. Språket är mycket nära besläktat med slovakiska.

Tjeckien är ett land med god ekonomisk tillväxt och vi hanterar många affärsöversättningar till och från tjeckiska. Era engelska texter översätts alltid av någon som har adekvat bakgrund i förhållande till ert ämnesområde. Vi är noga med att ni får rätt översättare för just er text.

Personlig projektledare – tryggt, enkelt och effektivt

Ring och prata med någon av våra projektledare på 08-58 09 78 77. Den ni får prata med är också den person ni får som kontaktperson genom hela projektet. Er personlige projektledare finns tillgänglig för er när ni behöver fråga om någonting.

Projektledaren kontaktar er alltid om frågetecken uppstår eller om vi behöver informera er om någonting. Vi jobbar i team så det finns alltid någon på plats som har full koll på er översättning. Vi har täta kontakter med våra översättare och ett väl fungerande system som gör att vi kan pressa priserna tack vare kostnadseffektiva åtgärder.

Skräddarsytt offerterbjudande

Vi skräddarsyr er översättning från engelska till tjeckiska efter behov och önskemål. Bifoga och skicka era inskannade textdokument via e-post tillsammans med en notis om eventuella önskemål. Att översätta från engelska till tjeckiska kostar hos oss normalt bara SEK 1,50 per ord.

Vi återkommer med ett förmånligt offerterbjudande som få andra översättningsbyråer kan överträffa. Välkomna!

2016-07-05T12:23:03.3921049Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per telefon och e-post.
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 45 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.