Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Skyskrapa.

Behöver ni hjälp med översättningar från engelska till tamil? Oavsett om det gäller en översättning till tamil i Indien eller Singapore kan vi hjälpa er. Vi har spetskompetensen ni söker!

Översättningar från engelska till tamil

Snabböversättare samarbetar med översättare i olika delar av världen. Några av dessa finns i Indien, Singapore och Malaysia med tamil som modersmål.

Det gör att vi kan tillgodose våra kunders behov snabbt och kostnadseffektivt. Vi kan pressa priserna utan att tumma på kvaliteten.

Privatpersoner eller företag

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder sina tjänster till alla. Är du privatperson som vill översätta ett brev eller ett företag som vill översätta en manual eller ett avtal hjälper vi till.

Våra översättare är välutbildade inom områden som energi och miljö till teknik och industri.

Vad kostar en översättning från engelska till tamil?

Vi behöver granska det material ni vill ha översatt för att kunna svara på den frågan. Skanna in era engelska texter och bifogar filerna i ett mail och skicka till oss.

Någon av våra PM (Project Managers) analyserar textmaterialet och återkommer med ett erbjudande snarast möjligt.

Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss. Vi behovsanpassar er översättning efter de önskemål ni har.

2016-07-14T11:31:41.3706703Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.