Båt i solnedgång.

Vi erbjuder översättningar från engelska till tagalog och filipino.

Översättningar från engelska till tagalog

Engelska är ett språk som används flitigt på Filippinerna men ibland behöver man översätta till tagalog eller filipino.

Snabböversättare har kompetensen som krävs för en språkligt korrekt översättning från engelska till tagalog. Vi hjälper er gärna oavsett om du är privatperson eller om ni är ett företag.

Filippinska översättare

Med 170 olika språkvarianter behövs en stor insikt i såväl dialekter och grammatik men också kultur. Många faktorer påverkar en översättning.

Snabböversättare samarbetar med översättare i olika delar av Filippinerna. Hos oss får ni den spetskompetens som är relevant för ert ämnesområde. Hög kvalitet och snabb leverans är någonting vi garanterar.

Förmånligt erbjudande

Vi talar gärna om vad er översättning kostar. Men för att vi ska kunna göra det måste vi granska texterna som ni vill ha översatta. Maila materialet så återkommer vi så fort vi kan (oftast samma dag) med ett förmånligt erbjudande.

Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare och svarar på de eventuella frågor ni har. Välkomna med ert samtal redan idag!

2016-07-14T11:31:13.1898525Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.